Vrouw zoekt sex: BestFriends uit Breda, Noord-Brabant

BestFriends

 • Naam: BestFriends
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi,
Mijn naam is Vanessa, ik ben een alleenstaand mama van twee koters.
Ik werk fulltime en heb daarom de hulp ingeroepen van mijn beste schatje. Zij zit tijdelijk zonder een baan en helpt mij daarom met mijn kinderen. Voor een vergoeding, dat zeker.
En wat ik hier nu doe? Ik wist het in het begin ook niet, maar ik wil mijn beste schatje eens lekker verwennen voor al het zware werk die ze bij mij thuis verricht en wat ze allemaal zeker niet voor mij over heeft.
Maar dit wil ik zeker op een speciale manier doen.

Over jou: Ik zoek een mooie man voor mijn schatje Linda, Op mijn profielfoto staat zij links, ik rechts 😉
Ik hoop dat wij jou bevallen, want mijn eigenlijke bedoeling is om iemand voor haar te vinden, waar ik ook stiekem een beetje van kan genieten…
Ik ben vaak zeker een zeer sexueel type geweest, en van Linda weet ik dat ook, maar zij is zeker een beetje preuts. Daar probeer ik nu toch zeker een beetje verandering in te brengen… Hopelijk gaat dat lukken met de hulp van een interessante man!

sexdating zoeken