Sexdating contact met: NoSex uit Amersfoort, Utrecht

NoSex

 • Naam: NoSex
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heyia!!
Ik had het eerst via de beschaafde weg gedaan, simpel image, open normaal verhaal over mijzelf, maar er was blijkbaar weinig interesse voor een gezellige opengezel wijfie die op zoek is naar wat gezelschap. Dus dan maar over een andere boeg gooien… meer prikkelend?
Een lekkere image moet het vaak zeker goed doen!

Over jou: Alvast bedankt dat je op mijn profiel komt kijken, ik hoop dat mijn profiel plaatje 1 van de redenen is geweest dat je hier bent gekomen. Dan heb ik alvast goed mn best gedaan 😉

sexdating zoeken