Sexdating contact met: KarinRoos uit Best, Noord-Brabant

KarinRoos

 • Naam: KarinRoos
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Best
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoihoi, Ik ben Karin, kom uit het gezellige Best. Ben er geboren, opgegroeid en ik denk dat ik er voor vaak zal blijven. Het is een beetje tussen een stad en platteland in, en daar geniet ik zeker van. Zat te doen en meer groen!!
mans in overschot, maar ik heb mijn mooie prins nog niet mogen ontmoeten. En zulke hoge eisen heb ik niet, maar ik kan soms vlot af mooien op een man die geen deo gebruikt, zweetsokken heeft en ga zo maar door.

Over jou: Ik ben niet van het lange afstand reizen, dus als je neit al te ver woont, zit je bij mij zeker goed. Als je hier niet bekend ben, dan is Zaandijk zeker een goeie aanrader, typisch Hollands met molens en boerderijen. Het bekendste, en wat bij mij om de hoek ligt is het toeristisch trekpleister Zaanse Schans!
Kan je anders zeker een rondleiding geven hoor ;P

sexdating zoeken