Sexdating contact met: Frida uit Brussegem, Vlaams-Brabant

Frida

 • Naam: Frida
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Brussegem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is dus Frida, 32 jaar jong.
Als ik mijzelf zou moeten beschrijven en wat anderen over mij zeggen zou ik zeggen dat ik een uitbundig persoon ben.
Druk, genieten van het leven, in voor een feestje, reizen, etc. (Nog veeeel meer) haha.

Over jou: Ik ben geinteresseerd in een mooie aardige vrolijke man en het liefst ook nog wat liefde over heeft voor dieren. En Ik zoek jongens die hopelijk over zichzelf kunnen zeggen dat ze betrouwbaar zijn. Ze moeten waarschijnlijk ook een beetje van een feestje houden. Niet meer maar af en toe is leuk.

Als je interesse hebt in mij, A.U.B reageer.

sexdating zoeken