sexafspraak met: Mysteries uit Kampenhout, Vlaams-Brabant

Mysteries

 • Naam: Mysteries
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Kampenhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hey, ik ben Marlies, kom uit Kampenhout. ben 19 jaar.
ik heb geen romance en ook niet meer vrienden hier in de buurt. alleen via internet. Maar heb niemand echt ontmoet. Zou dat zeker graag willen, gewoon iets leuks mee te doen, een club, bioscoop of samen thuis. Niet bij mij want ik woon nog bij mn ouders. Geloof me, daar wil je niet tussen zitten :p

ik ben rustig, soms een beetje verlegen. Maar soms moet ik echt zeker mn energie kwijt, lekker ff gek doen!

Over jou: Liefst iemand uit de buurt,

sexdating zoeken