sex met: Spannund95 uit Saint-Nicolas, Luik

Spannund95

 • Naam: Spannund95
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luik
 • Woonplaats: Saint-Nicolas
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hihihhi… nou wat moet ik hier nu kwijt? Ik ben leuk, gzllg en eeeeeeeeenorm nieuwsgierig. Dat is ook de reden dat ik hier ben om eerlijk te zijn. Als het niet leuk is dan stop ik er gewoon mee. Wie in de buurtvan van Liege wil er met me kletsen?

Ben heel geinteresseerd of dit werkt.:)

Over jou: Jij ben naast leuk en open ook in voor gezelligheid en misschien zelfs zeker een beetje spanning. Je kan je volwassen gedragen en hebt wat te melden. Niet over voetbal svp!!!!!!!!! Ik heb ook geen interesse in oude vieze snoeperds tenzij je op George Clooney lijkt. 😛 Lftd 20 tot 28 jaar?!?!

x-jes E.

sexdating zoeken