sex met: Saaiebaan uit Meetkerke, West-Vlaanderen

Saaiebaan

 • Naam: Saaiebaan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Meetkerke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Tanja, ik ben 22 jaar. Ik ben een betrouwbaar, eerlijk, creatief en open rustig persoon, maar kan soms ook lekker hysterisch zijn. Verder ben ik echt een familie mens en houd dan ook erg van mijn familie! In mijn opene tijd maak ik soms portrettekeningen en bezoek ik graag het theater. Ik kan ook geen dag zonder muziek en kijk graag films (thuis of in de bioscoop).

Naar wat voor persoon ben ik opzoek?

Over jou: Ik ben op dit moment op zoek naar een lekkere ventje /man om mijn leven mee te geven en te verrijken!
In mijn buurtvan schijn ik niet de ware te kunnen vinden, dus vandaar dat ik eens op deze website kom snuffelen.

sexdating zoeken