sex dating met: Beauxreves uit Maastricht, Limburg

Beauxreves

 • Naam: Beauxreves
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn sexleven is niet meer zoals ik had gehoopt. Mijn man is regelmatig pas laat thuis en weer vroeg weg. Ik zie hem nau zekerijks sinds hij op een nieuw project is gezet. Je zou zeker kunnen zeggen dat ik heel wat aandacht te kort krijg.

Over jou: Ik zoek iemand die mij leuk kan vermaken, ik geniet van kletsen, en misschien ook zeker meer… Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik dit wil zwoegen of wat ik verlang van iemand die contact met mij zou willen hebben. Maar het is vaak het proberen waard.

sexdating zoeken