Sex dating contact met: NieuwLevenErin uit Denekamp, Overijssel

NieuwLevenErin

 • Naam: NieuwLevenErin
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Denekamp
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik wil niet de term ‘lang droogstaan’ gebruiken, maar ik denk dat de meeste knapen dan zeker begrijpen uit zekerke hoek ik kom. In mijn hele leven maar een sexpartner gehad waarmee ik 15 jaar mee getrouwd was. Tot 11 jaar geleden, dat wij elk onze eigen weg gingen. Hij had nog vele romances erna, ik ben vaak stil blijven zitten en niks ondernomen.
Zonde, en ook best zeker jammer. Nu toch maar de kans grijpen om er toch iets moois van te maken voor mijzelf

Over jou: Ik zoek in de richtig van iemand rond mijn eigen leeftijd, jonger of ouder, maar niet meer. Uitzonderingen zullen er zijn, maar dan moet je mij dat zeker even eerst wijs maken.
Iemand die geniet van het leven, maar ook van het samen zijn, leuk babbelen over alles en nog wat.

sexdating zoeken