sex date met: WildFlowers uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

WildFlowers

 • Naam: WildFlowers
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: s-Hertogenbosch
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een alleenstaand wijf die nooit de juiste man heeft gevonden om een vaste romance mee aan te gaan. En trouwen? Daar wil ik niet aan denken.
Het kost me al aardig moeite om met iemand te daten, waarom? Soms vinden ze mij te hoog gegrepen en durven niet. Anderen staan mij gewoon niet aan. Maar dan moet ik zeker toegeven dat ik een moeilijke mevrouw ben met hoge eisen die eerlijk gezegde nergens op slaan als je mij beter zou ondervinden kennen.

Over jou: Ik betrap mezelf er vaak weer op dat ik, wanneer ik iemand leuk tegenkom, dat ik meteen naar de negatieve dingen ga kijken. Waarom? Ik denk dat, ondanks mijn sterke karakter en uiterlijk, ik van binnen toch een beetje bleu ben.
Dus ik ga nu zo min mogelijk naar het uiterlijk kijken, maar meer naar de karakter. Dus een plaatje is niet verplicht, maar een goed conversatie moet je zeker op gang kunnen blijven houden. Ik zou zo meer van je willen weten, en zelf wat bij dromen….

sexdating zoeken