Sex contakt met: Sterre65 uit Antwerpen, Antwerpen

Sterre65

 • Naam: Sterre65
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sterre65 is mijnn schuilnaam maar jij mag Josephine zeggen. Dan weet ik tenminste ook dat je mijn profiel echt goed hebt gelezen. en aantrekkelijke glimlach is een eerste aantrekkingskracht… Hopelijk vind ik nu een eerlijke man naar de toekomst toe die het hart op de juiste plaats heeft en ook weet wat hij wil, want ik verlang nu eens eindelijk naar een langdurige romance! Laat ons hopen op meer geluk bij de volgende…

Over jou: Ik ben op zoek naar iemand waarmee ik eens kan lachen, interesses mee kan geven, maar ook oprechte momenten mee kan beleven.

sexdating zoeken