Sex contakt met: PertinentMe uit Arcen, Limburg

PertinentMe

 • Naam: PertinentMe
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Arcen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Free spirit. Dat wordt zeker eens van mij gezegd. Misschien klopt dat ook zeker een beetje. Ik trek mijn eigen plan. Geen zin om me aan te passen wanneer het niet strikt noodzakelijk is. Ik ben ik. Take it or leave it. ruimdenkend als een vogel en wil dat zo houden. Ook wat romances betreft. One-night-stands en misschien zeker twee als het heel erg leuk was. kerels opgelet: het boeit me niet als je een buikje hebt en geen six-pack, of je blank, zwart of bruin bent. Het belangrijkste is dat je je goed voelt in je vel want dat maakt iemand sexy en aantrekkelijk! Het enige dat ik vraag is dat de reinheid goed is.

Over jou:

sexdating zoeken