Sex contakt met: NicoleLaFeber uit Antwerpen, Antwerpen

NicoleLaFeber

 • Naam: NicoleLaFeber
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Woon sinds kort bij mn vader. Mijn ouders zijn sinds een paar maanden alleenstaand. Mijn broertje woont mij mijn mama. Is allemaal eventjes wennen voor mij, spannende dorp, spannende woning, spannende personen. Had het toch zeker plezanter verwacht.

Over jou: Ik ken hier weinig tot geen personen en zou graag een kennissenkring opbouwen. Je zou zeggen dat je die tegenwoordig makkelijk zou hebben, maar ik ben er een heleboel uit het oog verloren sinds ik verhuisd ben

sexdating zoeken