Sex contakt met: Kajsaa uit Antwerpen, Antwerpen

Kajsaa

 • Naam: Kajsaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een jonge zelfstandige wijfie die graag een toffe man of wijfie zou ondervinden kennen om eens mee weg te gaan en misschien later meer. Je vraagt je waarschijnlijk na dit standaard praatje zeker af of ik zo’n onnozel grietje zonder in genietd ben? Nee dat zou ik zo niet zeggen. Ik babbel graag en meer (soms mss ietsiepietsie te meer) Kan best zeker over meer meepraten, van politiek over sport en ja waarschijnlijk ook romantiek. Toch geniet ik er ook van te bouwen aan een leuke toekomst, zo ben ik erg ambitieus in mijn studie en hoop ik in 2013 mijn intrek te nemen in mijn eigen huis.

Over jou: Wat zoek ik dan in een man of tante… een maatje. Iemand die het ziet zitten samen met mijn “Carpe diem” voort te zetten. Uiterlijk en leeftijd zijn voor mij niet echt van belang. Hoewel een knap snoetje waarschijnlijk vaak mooi meegenomen is. Je bent minimaal 18 en maximaal 35 jaar oud.

sexdating zoeken