Sex contakt met: DaisyVerman uit Kalken, Oost-Vlaanderen

DaisyVerman

 • Naam: DaisyVerman
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Kalken
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik woon in Oost Vlaanderen, ik ben 44 jaar en in een verhouding. Zoals de meeste vrouwen hier in een verhouding, ben ik op zoek naar dat extra beetje spanning wat mijn vriend mij niet kan geven… of eerlijk gezegd, ook neit mogelijk is gezien ik het zeker erg opwindend vind om vreemd te gaan. Een opwindend neukertje buiten de deur….

Over jou: ….Een opwindend neukertje buiten de deur! iemand discreet die mijn opwindende fantasieen waar kan maken. iemand die het niet erg vind dat hij te maken heeft met een mokkel in een romance.

sexdating zoeken