Sex contact met: Larissss uit Ganshoren, Het Brussels Hoofdst

Larissss

 • Naam: Larissss
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Ganshoren
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Alleeee vooruit hier gaat ie. Ik ben een gezellige beschaafde wijf die meer is verhuist in haar jonge leven. 😉 Zo ben ik geboren in Belgie daarna verhuist met mijn ouders naar Amerika, toen via Engeland & Nederland, terug naar Belgie. Mijn vader moest voor werk meer verhuizen en mede daardoor heb ik niet de tijd gehad om verhoudingen te onderhouden.

Van meerdere collega’s vernam ik dat dit tegenwoordig de beste manier is om iemand te ondervinden kennen.

Over jou: Uiterlijke kenmerken die mij aanspreken zijn een goede fysiek en nice eyes. Voor de rest weet ik nog niet zo goed wat ik in een man wil hebben. Wat ik een turnoff vind zijn volslanke heren met meer haar op hun body.

sexdating zoeken