seksdating met: Marizann uit Almere, Flevoland

Marizann

 • Naam: Marizann
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi hoi, een beetje onwennig voor mij allemaal via deze weg. Ik ben Marianne ik ben 25 jaar en sinds een jaar of twee alleenstaand. Ik woon in Almere in mijn eigen huurhuisje. Jammer genoeg was het niet mijn eigen keuze om alleen verder te gaan in het leven, maar door omstandigheden moest ik een punt achter mijn romance zetten.

Over jou: Via deze weg hoop ik een spannende lover te vinden en weer gelukkig te worden. Liefst een man die alleen voor mevrouw wil gaan. Als je me een boodschapje stuurt zal ik je precies vertellen waarom dat juist zo belangrijk voor me is. Ik hoop vlot wat te horen.

sexdating zoeken