seksdating met: Kikki91 uit Leuven, Vlaams-Brabant

Kikki91

 • Naam: Kikki91
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Leuven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als je met mij een gebondenheid aan gaat dan moet mij zeker en vast los kunnen laten. Ik kan de man niet trouw blijven omdat ik het spel van de verleiding niet kan weerstaan. De spanning of het me lukt iemand over de streep te trekken en verder te kunnen gaan als dat hij of zij had verwacht windt we enorm op. :X

Ik doe alles om mijn fantasieen te realiseren en daar gebruik ik u graag voor.

Over jou: Graag kom ik in contact met personen die de verovering ook zien als een spel en daarvan kunnen genieten. Wie weet kunnen wij gezamenlijk op stap!!!! 🙂

sexdating zoeken