seksdating met: Karleen uit Batsheers, Limburg_be

Karleen

 • Naam: Karleen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Batsheers
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Jonge mama van twee meiden die sinds een jaar alleenstaand is. Zo! mijn levens verhaal in 1 zin. waarschijnlijk is er nog meer maar dat komt later zeker.
Ik heb een eigen winkeltje en geniet van hardlopen. Leef vitaal en ben vegetarier. Red me prima in mijn eentje, maar mis echt een man. Ik mis een man waar ik intiem mee kan zijn, een sc genietder om op uit te huilen als ik in de put zit. Iemand om de leegte in mijn bestaan (en in mijn bed) mee op te vullen.

Over jou: Ik zoek een oprechte man die goed met kinderen kan omgaan (ik heb twee meiden).

sexdating zoeken