Seksdate met: LuckyStarrr uit Utrecht, Utrecht

LuckyStarrr

 • Naam: LuckyStarrr
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Vroeger was ik nooit zo gelukkig als nu, ik was vaak bleu, automatisch de pispaaltje van de klas. Na wat heftige ervaringen met school en in mijn familie, was er een punt gekomen dat ik meer voor mijzelf moest opkomen, niet zo bleu over mijzelf moest zijn. Als ik iets wilde, er gewoon voor moest gaan. Niks aantrekken van wat de buitenwereld er van denkt. En om dat moment vast te leggen, heb ik toen een paarse tatoeage laten zetten op mijn linkerpols. Op de arm waarmee ik bij wijze van spreke mijn leven aanstuur.
Dus ik oog misschien zeker als een lief bleu type, maar ik kan het tegendeel bewijzen!!

Over jou: Als je bleu bent, heb je echt nooit kans in een gebondenheid. ik vroeger dus ook niet. durfde niet, niemand moest me, blabla
maar dat is nu zeker anders. Dit lelijke eentje is toch zeker in een leuke zwaan veranderd, love that story:)
ik ben misschien echt hard op zoek ofzo, maar het lijkt me leuk iemand tegen te komen waarmee ik iets meer dan een gemiddelde match mee heb…

sexdating zoeken