seksafspraak met: MoedersWilOok uit Amsterdam, Noord-Holland

MoedersWilOok

 • Naam: MoedersWilOok
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben levensgenieter van beroep. Financieel onafhankelijk pendel ik tussen mijn pent genietse in Miami en mijn grachtenpand in Amsterdam. Genietend van het leven. Ik ben meer op reis om vrienden op te zoeken in Zuid-Frankrijk of Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld. Ik geniet van kunst en koken en volg regelmatig cursussen hierin. Ik geniet ervan om feestjes en etentjes te organiseren voor mijn vrienden. Ik heb een volwassen dochter die samen woont en een gebondenheid heeft met een schatje.

Over jou: Ik ben vrijgezel en tot nu toe deed ik regelmatig een beroep op een gigolo voor de seks. Toen wees een goede schatje mij op deze website en aangezien ik toch regelmatig in Nederland vertoef leek het me zeker een mooie uitdaging om hier een mooie seksdate te zoeken/vinden.

sexdating zoeken