neukdate met: Geleend uit Geleen, Limburg

Geleend

 • Naam: Geleend
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Geleen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat is dat soms met boys dat als zij een kinderwens hebben en jij niet, dat je direct gedumpt word? Ik was 5 jaar lang smoorverliefd en dolgelukkig. Tot meneer graag een zoon wilde hebben om de familienaam ere te houden of iets dergelijks. Eerlijk, ik moet echt geen kinderen. Gevolg?: Mijn man pakte zijn koffers en de romance was over. Maar officieel ben ik dus nog getrouwd

Over jou: Het word tijd om mijn leven (voor de zoveelste keer) om te gooien. Ik was behoorlijk relatie-gericht, maar nu ik van die koude kermis ben thuisgekomen, word het toch weer tijd om rond te gaan daten.
Dus eisen heb ik dan ook op dit moment niet. Ik laat me maar weer eens verrassen 😉

sexdating zoeken