neukafspraak met: SingleMama070 uit Den Haag, Zuid-Holland

SingleMama070

 • Naam: SingleMama070
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Jonge, fitte alleenstaande mama is op zoek naar een opwindend verzetje.
Ik heb een zoontje van 2,5 jaar en sta echt heerlijk in mijn leven, maar soms heb ik zeker eens gebrek aan wat spanning. Even lekker gek doen en een keertje goed hard geneukt worden. Ook lijkt het me onwijs opwindend om het ergens te doen waar we bekeken kunnen worden of dat jij naar mij kijkt als ik met mezelf speel.

Over jou: Ik heb gebrek aan spanning en jij begrijpt dit helemaal, je bent overheersend, neemt het heft in handen en zorgt ervoor dat ik me weer een echte lady ga voelen. Je bent een man, maximaal 55 jaar oud en als je jong bent en geintreeseerd mag je best contact opnemen. Ik droom ervan! Maar een oudere man met meer ervaring is ook welkom.

sexdating zoeken