neuk date met: TiTaKen uit Beveren (Roeselare), West-Vlaanderen

TiTaKen

 • Naam: TiTaKen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Beveren (Roeselare)
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een levenslustige wijf die het alleen zijn meer dan beu is en die graag tijd maakt voor de leuke dingen des levens. Voel jij je aangesproken om toffe dingen samen te beleven en ben jij die romantische, goed uitziende, eerlijke, kordate en vriendelijke man? Laat het me weten.

Over jou: Graag wil ik kennis maken met een lekkere ondernemende man, een sociaal en vrolijk iemand, iemand die geniet van een goed conversatie, eerlijk is en zin heeft in t leven. Tenslotte is het zo meer lekkerer met twee. Reageer en we zien zeker of er iets leuks kan groeien… ik wil ook liever iemand in levende lijve ontmoeten, zo weten we beide meer sneller of het klikt. Ik ben zelf 1m71 groot, dus graag een man die groter is….

sexdating zoeken