Hotel Sex date met: Kandahar uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Kandahar

 • Naam: Kandahar
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Vindt het leven als vrijgezel best ok, maar die ene mist ik best. voor het spontane mooie dingen doen, hangen op de bank, die strandwandelingen en uitgaan. het chatten, lachten en babbelen. In je eentje gaat dat best lastig, en het is meer mooier en gezelliger met een aardige en mooie man. En aangezien ik al weer bezig ben met mn volgende reis te plannen is een reisgenoot ook best gewenst.

Over jou: Ik geniet van genieten van het leven en dat is mooier met z’n twee. ik ben op zoek naar een mooie date, vriendschap of meer….
Ben jij een mooie spontane, betrouwbare jongeman die net als ik ook het leven als alleenstaand achter zich wilt laten. En ook genietdt van reizen, dansen en dergelijke stuur mij dan een berichtje en wie weet komt daar dan iets moois uit voort.

sexdating zoeken