Hotel Seksdate met: Tendensen uit Amsterdam, Noord-Holland

Tendensen

 • Naam: Tendensen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Enjoying the jetset life. Ik ben een succesvolle makelaar en ondanks de crisis, heb ik weinig moeten inleveren. Mijn vriend heeft een eigen succesvolle restaurantketen, dus alles zit zeker aardig goed in elkaar.
Waarom ik dan hier zit? Wij willen ook zeker wat spanning in het leven. Met cash koop je meer, maar niet vaak de juiste gigolo. Dat laatste is een leugen, maar ik hoeft niet vaak een professional. Een mooie man die net als ik op zoek is naar een origineel geile uitspatting moet ook gewoon kunnen.
je kan hier zeker uit concluderen dat het hier om een eenmalig iets gaat en geen vaste verhouding. En waarschijnlijk alles op en top discreet!

Over jou:

sexdating zoeken