Hotel Seksdate met: Singapoor uit Amsterdam, Noord-Holland

Singapoor

 • Naam: Singapoor
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: heay iedereen, ik word omschreven als een aardig, meedenkend persoon. ik sta vaak voor iedereen klaar. naja, ik zie dat zelf niet vaak zo, maar als mijn vrienden dat zeggen, zal dat zeker zo zijn! 🙂
Ik ga nu eventjes door en rebelse fase, helemaal nu ik op kamers woon, ten ongenoegen van mijn ouders! Ik ga laat naar bed, door de weeks uitgaan, niet bepaald prioriteiten stellen, maar lekker los en uitbundig uit mijn dak gaan! Je leeft maar 1 keer!

Over jou: Ik ben een beetje aan het experimenteren, wat makkers betreft. Ik weet niet precies wat mijn type is. Mijn ouders zochten vaak mijn vrienden uit, zodat ik niet te afgeleid was door school. Erg kansloos als ik zo terugkijk op mijn jeugd. Hoe dan ook, ik wil zeker een avontuurlijke makker, die wat meegemaakt heeft, of dat nog steeds doet.
Misschien moet ik dan bij de oudere heren kijken met meer ervaring haha!

sexdating zoeken