Hotel Seksdate met: Sensibelle uit Den Haag, Zuid-Holland

Sensibelle

 • Naam: Sensibelle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Spontaan, leuk, lief, knap, leuk!
Haha, nee hoor grapje… ik weet niet echt wat ik over mezelf moet vertellen. Ik wil lol maken in het leven en daar ben ik ook druk mee bezig. Maar ik wil dit nu ook zeker eens geven met een lekkere man in plaats van mijn vriendinnen

Over jou: Een man die positief in het leven staat en me aan het lachen kan maken! Verder wil ik niet overdreven overkomen, maar ik wil graag een man die zich een beetje toonbaar is! En daar bedoel ik mee dat ik een film acteur zoek, maar een man die er een beetje verzorgt bij loopt. En je mag ook best zeker lekker ruig zijn in bed hoor, ben niet zo van dat halfzachte gedoe in bed.

sexdating zoeken