Hotel Seksdate met: Sasrich uit Turnhout, Antwerpen

Sasrich

 • Naam: Sasrich
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Ja

Over mij: hallo iedereen, of liever gezegd , hallo knapen.
Ik ben een tante van 49 jaar, single, maar voel me niet echt alleen. Maar zoals iedere wijfie (of zij het wil toegeven of niet) heb ik ook zo mijn behoeftes.

Over jou: Ik zoek een man met passie, die mij genieten kan geven zoals ik dat wil. opwindend, passie, vuur, romantiek…. misschien erg meer gevraagd, maar dit is een grote website met meer boys. Er zal toch zeker iemand tussen zitten die aan mijn wensen kan voldoen?

sexdating zoeken