Hotel Seksdate met: GelukkigAlleen uit Hoorn, Noord-Holland

GelukkigAlleen

 • Naam: GelukkigAlleen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi,

leuk om je hier tegen te komen!
Wat ik zoek…..ik zoek niet…. Ik ben al levensjaren gelukkig alleen. Geen kluizenaar, want ik heb zat bed avonturen mogen ervaren. Maar ik heb nooit de ware gevonden en de fout gemaakt om te trouwen. Het hu zekerijk is een onwaarschijnlijk iets. Het zogenaamde ” kerels moeten op jacht en vrouwen op het nest” is de grootste larie!

Het moet me overkomen om die ene mooie man te ontmoeten waar ik die onwijs vonk mee heb! Maar daar blijft het dan bij. Een verhouding is mooi meegenomen, maar ik zal nooit die ring (kogel aan de ketting) dragen.

Maar misschien ben jij dat zeker, Die ene man die net zoals ik erover denkt. Geen echte vastigheid. Maar gewoon een vrije fanfare van komen en gaan.

Ik kan een heel verhaal schrijven over mezelf maar uiteindelijk moet jij zelf beoordelen wat jij van mij vindt en ik waarschijnlijk van jou !

Over jou: Dus..ben jij die leuk, aardige, goed uitziende en leuk geklede man….Stuur dan spoedig een boodschapje ! Misschien hebben wij die onwijs match samen zeker….

Hoop wat van je te horen !

sexdating zoeken