flirt met: BrendaJ uit Haasdonk, Oost-Vlaanderen

BrendaJ

 • Naam: BrendaJ
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Haasdonk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: heheyhey,
leuk dat jullie allemaal de tijd hebben genomen mij eventjes een leuk boodschapje te sturen *subtiele hint?* 😉
Nou, ik ben brenda, en ik ben op zoek naar een mooie verhouding. Ik zal eerlijk zeggen, ik ben bi. Mag iedereen van me weten. Ik heb meerdere verhoudings gehad (niet te gelijk) met vrouwen. maar ik wil nu weer eens een mooie kerel naast mij (in bed) op de bank hebben 🙂
Ik ben leuk, beetje gek soms, altijd zenuwachtig, net als een hondje wat maar niet in zn mandje kan blijven zitten hahaha
altijd zo geweest. Nu helemaal dat ik me hier heb ingeschreven. de respons wacht ik echt met spanning af 😉

Over jou: dit keer op zoek naar een ventje /man
mijn zoektocht naar een juffrouw ga ik nu eventjes staken, tenzij iemand zin heeft in een triootje mff 😛 Neehoor, geintje, niet verplicht!
gewoon, een relaxt iemand, beetje makkelijk, geen treuzelaar. iemand met een beetje ervaring. eigen vervoer is trouwens ookwel handig, als je een vervoer hebt bevoorbeeld. ik heb waarschijnlijk geen idee waar je vandaan komt. Of moet ik ver reizen naar jou?

sexdating zoeken